TILL 4 PERSONER
4 utskurna biffar (á 125 g)
2 msk grillolja
600 g delikatess potatis
250 g körsbärstomater
½ purjolök, strimlad
3 msk persilja
ört crème fraiche
olivolja
salt
GÖR SÅ HÄR
Pensla biffarna med grillolja. Koka potatisen och fräs sedan med tomaterna och purjolöken. Vänd ner persiljan, salt och peppra. Stek biffarna ca 2 min per sida. Servera med tomatpotatisen och en klick ört crème fraiche.
4 utskurna biffar (á 125 g)
2 msk grillolja
600 g delikatess potatis
250 g körsbärstomater
½ purjolök, strimlad
3 msk persilja
ört crème fraiche
olivolja
salt
GÖR SÅ HÄR
Pensla biffarna med grillolja. Koka potatisen och fräs sedan med tomaterna och purjolöken. Vänd ner persiljan, salt och peppra. Stek biffarna ca 2 min per sida. Servera med tomatpotatisen och en klick ört crème fraiche.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar