4 portioner
400 g pasta
500 g körsbärstomater
¾ dl ströbröd
1 ½ dl pecorinoost, finriven
olivolja
salt
svartpeppar
Gör så här
Halvera tomaterna och lägg i en ugnssäker form. Ringla över olivolja. Salta och peppra. Strö över ströbröd och pecorinoosten. Gratinera i 225 grader i ca 20 minuter. Blanda den kokta pastan med tomaterna. Före servering riv över lite pecorinoost och peppra.
400 g pasta
500 g körsbärstomater
¾ dl ströbröd
1 ½ dl pecorinoost, finriven
olivolja
salt
svartpeppar
Gör så här
Halvera tomaterna och lägg i en ugnssäker form. Ringla över olivolja. Salta och peppra. Strö över ströbröd och pecorinoosten. Gratinera i 225 grader i ca 20 minuter. Blanda den kokta pastan med tomaterna. Före servering riv över lite pecorinoost och peppra.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar