4 personer
Köttfärsrullar
600 g nötfärs
1 riven schalottenlök
2 vitlöksklyftor
½ tsk finhackad rosmarin
½ tsk rivet citronskal
1 dl crème fraiche
salt
peppar
Svampsås
150g champinjoner
1 röd chili
2 dl matlagningsgrädde
1 dl crème fraiche
1 msk kantarellfond
½ msk viltfond
salt
peppar
1 riven schalottenlök
2 vitlöksklyftor
½ tsk finhackad rosmarin
½ tsk rivet citronskal
1 dl crème fraiche
salt
peppar
Svampsås
150g champinjoner
1 röd chili
2 dl matlagningsgrädde
1 dl crème fraiche
1 msk kantarellfond
½ msk viltfond
salt
peppar
Gör så här
Blanda ingredienserna till köttfärsrullarna och rulla till köttbullar. Stek så de får en fin stek yta. Lägg i en form och stek klart i 200 grader, tiden varierar beroende på storlek.
Skiva svampen och vitlöken. Hacka löken. Fräs allt lätt i olja. Häll på grädden, crème fraichen och biljongen. Låt koka ihop i ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar
Blanda ingredienserna till köttfärsrullarna och rulla till köttbullar. Stek så de får en fin stek yta. Lägg i en form och stek klart i 200 grader, tiden varierar beroende på storlek.
Skiva svampen och vitlöken. Hacka löken. Fräs allt lätt i olja. Häll på grädden, crème fraichen och biljongen. Låt koka ihop i ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar
Servera tillsammans med Gnocchi se grundrecept
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar