Måndag
Kycklingpaj
Tisdag
Lyxlax med potatispuré och hummersås
Onsdag
Pyttipanna á la gott
Torsdag
Kalkon och ratatouille
Fredag
Varmrätt
Créps med svampstuvning
Efterrätt
Marängsviss
Lördag
Förrätt
Pumpasoppa med ostflarn
Varmrätt
Oxfilé med rostade grönsaker och rödvinsås
Efterrätt
The devils chocolate cup
Vintips
Côtes du Rhône 2005, nr 2011
Drink
True blood
Söndag
Varmrätt
Potatisöverbakad fiskgratäng
Efterrätt
Fruktmousse
Kycklingpaj
Tisdag
Lyxlax med potatispuré och hummersås
Onsdag
Pyttipanna á la gott
Torsdag
Kalkon och ratatouille
Fredag
Varmrätt
Créps med svampstuvning
Efterrätt
Marängsviss
Lördag
Förrätt
Pumpasoppa med ostflarn
Varmrätt
Oxfilé med rostade grönsaker och rödvinsås
Efterrätt
The devils chocolate cup
Vintips
Côtes du Rhône 2005, nr 2011
Drink
True blood
Söndag
Varmrätt
Potatisöverbakad fiskgratäng
Efterrätt
Fruktmousse

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar