torsdag, september 17, 2009

Köttfärsrulle

4 portioner
500g blandfärs
1 gul lök
1 burk champinjoner
4 dl grädde
4 msk kalvbuljong
salt
peppar
3 dl vetemjöl
½ tsk salt
6 dl mjölk
3 ägg
Gör så här
Häll mjöl och salt i en skål. Vispa ned mjölken lite i sänder för att få klimpfri smet. Vispa därefter ner äggen. Klä en långpanna (ca 30x40 cm) med bakplåtspapper och häll i smeten. Grädda i mitten av ugnen i 225°C i ca 20 minuter till gyllengul färg

Stek färsen. Blanda ner lök och svamp och stek några minuter. Blanda ner kalvbuljong och grädde. Krydda med salt och peppar.

Fördela köttfärsen jämt på pannkakan och rulla ihop.

Smaklig spis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar