4 pers
4 fläskkotletter med ben
1 msk vitlöksolja/chiliolja
1 tsk salt
2 ½ dl torr cider
2 msk grovkornig osötad senap
3 dl grädde
800 g färsk gnocchi
blad persilja
Gör så här
4 fläskkotletter med ben
1 msk vitlöksolja/chiliolja
1 tsk salt
2 ½ dl torr cider
2 msk grovkornig osötad senap
3 dl grädde
800 g färsk gnocchi
blad persilja
Gör så här
Skär bort fettkanten och banka ut dem så de blir lite tunnare. Stek och salta kotletterna i oljan. Lägg upp dem på ett varmt fat, håll varma. Häll cidern i stekpannan, koka i 2 minuter. Tillsätt senap och grädde och låt koka ytterligare 2 minuter. Vänd ner gnocchin och låt koka 2 minuter till, så att gnocchin suger upp en del av vätskan. Smaka av med salt och strö över persiljan.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar