måndag, september 07, 2009

PASTA MED OST- OCH VALNÖTSÅS SERVERAD MED BACONLINDAD LAX

4 portioner
Pasta till fyra personer
4 laxfiléer
1 pkt bacon
250 g kesella
2 dl crème fraiche
1 dl mjölk
2-3 dl riven ost
75 g grovhackade valnötskärnor
½ - 1 dl finhackad gräslök
1-2 msk osötad senap
1 tsk paprikapulver
½ tsk salt

Gör så här
Koka pasta till fyra personer, exempelvis bucatini. Linda bacon runt filéerna och baka i ugnen i 200 grader ca 20 minuter. Koka upp kesella, crème fraiche och mjölk. Blanda ner ost, valnötterna och gräslöken och smaksätt med senap, paprikapulver och salt. Låt sjuda tills osten smält. Blanda pastan med såsen.

Smaklig måltid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar